Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:17:56

Найважливіше – відновити мир!

08.09.2014   16:17Агенцiя

Нарешті українська влада прислухалась до вимог Партії розвитку України щодо припинення кровопролиття на Cході.

Підписання протоколу про двостороннє припинення вогню дає надію, що Україна та її громадяни більше не будуть страждати від внутрішнього збройного конфлікту, дій зовнішнього агресора і від непрофесійних дій влади.

 

«Ця домовленість дає надію на припинення кровопролиття не тільки жителям Донбасу, які зіткнулися з цією трагедією обличчям до обличчя, але і матерям з усієї України, чиї сини знаходяться в зоні АТО. Підписання протоколу – це найважливіший крок до відновлення миру в нашій країні», – каже голова Національного комітету Партії розвитку України, народний депутат Юрій Мірошниченко
 
У Партії розвитку України переконані, що більшість громадян України сподівається на подальший прогрес у впровадженні мирного плану з врегулювання конфлікту на сході країни. Адже саме завдяки цій передвиборчій обіцянці президент отримав великий кредит довіри від більшості населення країни.
 
Голова виконкому Партії розвитку України Сергій Ларін на своїй сторінці у Facebook прокоментував досягнуті на переговорах у Мінську домовленості про припинення вогню на Донбасі.
 
«Вітаю досягнення угоди про припинення вогню. Сьогодні головне, щоб на українській землі перестала литися кров наших громадян. Всі інші проблеми можна вирішити. Збереження життів українців — ось єдина необхідна нам перемога. Хочеться вірити, що вона дійсно близька», —підкреслив Сергій Ларін.
 
Голова комітету обласної організації Партії розвитку України Анатолій Мельник вважає, що підписання протоколу — це перша сходинка до миру в Україні.
 
«Партія розвитку України спільно з іншими політичними силами, які підтримали ідею "коаліції миру", готова працювати у напрямку подальшого врегулювання конфлікту і відновлення української економіки. Сподіваюся, що нарешті всі ми підемо шляхом домовленості і компромісів, а не агресії і бойових дій», — сказав Анатолій Мельник.
 
Партія розвитку України завжди закликала і продовжує закликати саме до миру. Адже тільки мир врятує економіку, збереже робочі місця, забезпечить розвиток української держави.
 
Прес-служба Партії розвитку України
PR

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини