Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 04:04:18

З полону бойовиків звільнено чотирьох танкістів з Чернігова

04.08.2014   07:12Агенцiя

З полону бойовиків звільнені чернігівські танкісти - службовці в/ч 1815.

Про це у Facebook повідомив заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов.

"Из плена освобождены черниговские танкисты. Часть 1815. Сейчас уже в безопасном месте. Едут на Днепропетровск - Шуруб Евгений Николаевич, Иванов Олег Федорович,Трохимец Игорь Степанович, Птуха Андрей Михайлович. Есть еще один. Но тяжелый. Имя пока его не объявляю, надеюсь, что довезем в целости и сохранности. Помолитесь. И сообщите родственникам.", - зазначив Філатов.

Як відомо, 25 липня бригада танкістів була направлена як підкріплення силам АТО на аеродром у Луганську. 26 липня 6 військових потрапили у полон, вони перебували у військовому госпіталі в м. Краснодон (Луганська обл.), у полоні перебували Костянтин Степанець 1985 р.н., Олег Іванов 1986 р.н., Андрій Птуха 1985 р.н., Ігор Трохимець, Євген Шуруб та Максим Вакулик.  Найсерйозніші поранення були у Степанця і Шуруби.

Разом з тим у Міноборони повідомили, що незаконними збройними формуваннями сепаратистів після тривалих боїв були захоплені в полон 15 бійців І окремої танкової бригади (смт Гончарівське). Ще 5 бійців цієї військової частини загинуло. Представники ЗСУ вели переговори щодо звільнення бійців української армії.

Ближче до ночі Дмитро Філатов повідомив: "Пятый будет жить. На границе Харьковской и Днепропетровской области пленных уже встретили наши врачи. Все будет хорошо.  Можно говорить фамилию: Степанец Константин Анатольевич.  Мы делаем все, что можем".

За інформацією Українська правда

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини