Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:02:20

Призначений начальник Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ

23.07.2014   13:38

Наказом МВС України від 22 липня 2014 року № 1360 о/с начальником Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області призначено полковника міліції Рапуту Володимира Івановича.

Особовому складу Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ нового очільника міськвідділу представив начальник Управління МВС в області генерал-майор міліції Олег Демченко.

На представленні також був присутній заступник начальника УМВС Микола Свєточев, голова Чернігівської міської ради Олександр Соколов та прокурор Чернігова Андрій Криворучко.


Полковник міліції Рапута Володимир Іванович народився 2 серпня 1970 року в Шостці Сумської області.
Освіта вища, в 1998 році закінчив Українську інженерно-педагогічну академію, у 2003 - Національний університет внутрішніх справ за спеціальністю правознавство. З листопада 1989 по грудень 1991 року проходив строкову службу у Збройних Силах.
Після демобілізації працював на Шосткинському виробничому об’єднанні «Свема» Сумської області.
Службу в органах внутрішніх справ розпочав у листопаді 1995 року оперуповноваженим відділення державної служби боротьби з економічною злочинністю Шосткинського міськвідділу внутрішніх справ УМВС України в Сумській області.
Обіймав посади начальника відділення ДСБЕЗ Шосткинського МВ УМВС в Сумській області, першого заступника начальника Сумського міського управління – начальника кримінальної міліції УМВС України в Сумській області.
З квітня 2012 по липень 2014 року очолював Сумський міськвідділ УМВС України в Сумській області.
Одружений, виховує двох дітей.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини