Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:42:33

Створюється громадська рада при голові обласної ради з питань правопорядку, прав та законних інтересів громадян

17.07.2014   13:59

16 липня відбулася зустріч голови обласної ради Микола Звєрєва з представниками громадських організацій Чернігівщини. На ній розглянуто питання щодо створення громадської ради, яка займатиметься питаннями дотримання законності.

У ході зустрічі її учасники обговорили деталі і напрями діяльності новоствореного громадського об'єднання та дали йому назву - громадська рада з питань правопорядку, прав та законних інтересів громадян при голові обласної ради. Микола Звєрєв зазначив, що для того, аби працювала ця рада необхідно використовувати механізм спільної роботи громадських організацій з обласною радою.

– Для ефективної роботи ради ми будемо допомагати та координувати її дії, а також знаходити шляхи співпраці з міліцією, прокуратурою, СБУ та іншими правоохоронними органами.

Першим напрямом роботи новоствореної громадської ради планується розгляд питання щодо несправедливого завищення тарифів на комунальні послуги.

Останні новини Чернігівщини

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION