Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:56:45

Брат убив свою сестру

14.07.2014   17:03Агенцiя

Третього липня був виявлений труп молодої жінки вісімдесят п'ятого року нароження в будинку по вулиці Ватутіна. Медична бригада, яка виїхала на виклик констатувала біологічну смерть.

Лікарі екстреної медичної допомоги розповіли, коли вони приїхали, то на тілі вже були трупні плями й трупне окоченіння. Джинси дівчини були просяклі кров'ю.

О пів на третю годину дня від фельдшера екстреної меддопомоги надійшов виклик до чергової частини Ніжинського МВ УМВС про виявлений труп молодої жінки Олени.

На місці події працівники міліції при огляді трупа виявили множинні тілесні ушкодження, вилучено дерев'яний кийок зі слідами засохлої крові, виріз тканини матрацу зі слідами бурого кольору й т. д.

Тіло Олени направили на розтин, при якому виявили тілесні ушкодження, множинні крововиливи та гематоми обох верхніх і нижніх кінцівок, множинні переломи трубчатих кісток рук та ніг, множинні рани та крововиливи в області голови.

Відповідно до висновків медиків, смерть настала в результаті травматичного шоку на тлі множинних переломів трубчатих кісток верхніх і нижніх кінцівок.

О шістнадцятій вечора міліція затримала підозрюваного в убивстві. Ним виявився брат загиблої Олександр. Хлопець вісімдесят дев'ятого року народження. Проживав разом із сестрою, братом, матір'ю та її співмешканцем у одному будинку.

Мати загиблої,Тетяна, розповіла правоохоронцям, що між її дочкою та сином постійно відбувались сварки, у тому числі й із застосуванням сили одне до одного. Її дочка раніше була засуджена за статтею 185 ККУ.

Хлопець, підозрюваний у вбивстві, розповів міліції, що трапилось. Олександр говорив, що протягом першої половини дня він перебував удома й вживав спиртні напої. Самотужки випив близько восьмисот грам самогону. Його сестра та спімешканець сестри також разом із ним пили самогон. Ближче до обіду Олександр сп'янів і ліг спати. Близько дванадцятої дня його розбудила Олена та стала звинувачувати в крадіжці п'ятдесяти двох гривень.

Після цього зав'язалась сварка й переросла в бійку. Під час сутички Олена вдарила Олександра по спині дерев'яним черенком від лопати. Після цього Олександр вихопив у сестри черенок і відштовхнув від себе. Сестра впала на ліжко, а він кинув черенок.

Після цього хлопець вийшов на поріг і почав курити. Олена знову взяла ту дерев'яну частину лопати й знову вдарила брата в спину. Він не втримався та кинувся на неї. Дівчина почала втікати в будинок. Олександр наздогнав її, вирвав черенок і почав її бити.

Коли він перестав бити, то Олена полізла на ліжко. Але впала з нього на підлогу. Тоді Олександр застелив підлогу верхнів одягом і побита жінка лягла туди.

Хлопець замкнув двері зсередини й ліг спати. Прокинувся лише тоді, коли його брат заліз через вікно в будинок, розбудив Олександра та повідомив, що їх сестра не подає ознак життя.

Про це Олександр повідомив своїй матері. Швидку викликав брат загиблої Микола, який і виявив, що його сестра померла.


http://www.uezd.com.ua/page/brat-ubiv-svoyu-sestru.html

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини