Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:39:05

"Міський голова вимагає терміново ліквідувати порушення благоустрою міста"

17.06.2014   08:05

З вимогою посилення контролю за дотриманням Правил благоустрою та своєчасного забезпечення відновлення пошкодженої вулично-дорожньої мережі, тротуарів, зелених зон після завершення аварійних робіт на території міста виступив міський голова Олександр Соколов на минулій розширеній нараді із заступниками міського голови, начальниками відділів та управлінь міської ради, головами Деснянської та Новозаводської районних рад, керівниками міських органів державної виконавчої влади, міських служб та засобів масової інформації.

Ситуацію прокоментував начальник КП "Дільниця з контролю за благоустроєм міста" Артем Стах. Він повідомив, що неодноразово доповідав керівництву міської ради щодо ділянок, які залишилися невпорядкованими після розкопок, здійснених підприємством ПАТ "Чернігівобленерго" у зв'язку з аварійними роботами. Загалом на сьогодні існує 27 таких ділянок по місту, 22 з них залишились ще з осінньо-зимового періоду. Ці ділянки розташовані у різних частинах міста, насамперед, на проїзних частинах доріг, тротуарах, внутрішньо дворових територіях, а також у зелених зонах міста.

Водночас А. Стах зауважив, що ряд інших підприємств, як ПАТ "Укртелеком", Чернігівська філія, КЕП "Чернігівська ТЕЦ", ТОВ фірми "ТехНова", КП "Чернігівводоканал", ліквідували аналогічні порушення на ділянках після завершення аварійних робіт впродовж квітня до початку травня, особливо в період місячника з благоустрою у місті. Зокрема, КП "Чернігівводоканал" упорядкував більше 70 подібних ділянок.

Олександр Соколов закликав керівництво ПАТ "Чернігівобленерго" до належного виконання зобов'язань у частині благоустрою міста та негайного усунення наслідків розкопок, здійснених підприємством ще в осінньо-зимовий період. "До міської влади масово звертаються мешканці міста зі скаргами на порушення благоустрою у місті, крім того, це суттєво псує імідж стародавнього Чернігова як туристичного міста", - наголосив міський голова.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.