Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:20:04

У день президентських виборів в Україні проведуть два екзит-поли

24.05.2014   12:01Агенцiя

Завтра, 25 травня, в Україні відбудеться телевізійний екзит-пол, за яким глядачі зможуть дізнатися попередні результати голосування на виборах президента України.

Всеукраїнський телевізійний екзит-пол завтра буде проводити компанія TNS в Україні на замовлення чотирьох телеканалів - 1+1, ICTV, ТРК Україна та Інтер. Попередні результати будуть оголошені в неділю, повідомляє ТСН.

Під час екзит-полу експерти збираються опитати 20 тисяч респондентів на 610 виборчих дільницях. У вибірку не потрапить Крим, а також деякі міста на сході України, зокрема, Краматорськ, Слов'янськ і Нікополь.

Також 25 травня по всій Україні проведуть Національний екзит-пол. Його організатором є консорціум компаній у складі Фонду Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва, Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) і Центру Разумкова. Під час цього екзит-полу буде опитано близько 17 тисяч респондентів на 400 виборчих дільницях по всій території України, за винятком Криму.

Попередні результати національного екзит-полу одразу після закриття виборчих дільниць 25 травня в 20.01 будуть оприлюднені на прес-конференції в агентстві Укрінформ, а докладний звіт за результатами екзит-полу буде оприлюднено після отримання паперових анкет, орієнтовно 3 червня.

Вчора, 23 травня, в.о. президента Олександр Турчинов закликав українців проголосувати на виборах 25 травня, нагадавши, що "майбутнє України сьогодні залежить від громадянської позиції кожного".
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини