Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 07:29:24

Представлено нових заступників прокурора області та прокурора Чернігівського району та Прилуцького міжрайонного прокурора

18.04.2014   08:51

Прокурор Чернігівської області Володимир Стеценко представив колективу прокуратури нових заступників. Ними стали В’ячеслав Кривов’яз та Володимир Данішевський.

Старший радник юстиції В’ячеслав Павлович Кривов’яз народився 8 лютого 1974 року в м. Бобровиця Чернігівської області. У 1998 році закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого, а у 2011 – Національну академію прокуратури України. До призначення на посаду заступника прокурора Чернігівської області працював прокурором Борзнянського району Чернігівської області.
Одружений. Має сина.

Старший радник юстиції Володимир Борисович Данішевський народився 5 жовтня 1963 року в м. Бровари Київської області. У 1989 році закінчив Київський державний університет імені Т.Г.Шевченка.
До призначення на посаду заступника прокурора Чернігівської області працював прокурором Чернігівського району.
Одружений. Має сина.

Також колективу було представлено нового прокурора Чернігівського району Олександра Кузьменка.
Старший радник юстиції Олександр Миколайович Кузьменко народився 9 грудня 1973 року в м. Прилуки Чернігівської області. У 1998 році закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого.До призначення на посаду працював старшим прокурором відділу Генеральної прокуратури України.
Одружений. Має сина.

Прокурор Чернігівської області Володимир Стеценко представив колективу Прилуцької міжрайонної прокуратури нового прокурора. Ним став Сергій Володимирович Івашко.
Радник юстиції Сергій Володимирович Івашко народився 6 квітня 1975 року в с. Погребець Ніжинського району Чернігівської області. У 1997 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України, а у 2008 році – Національну академію прокуратури України. До призначення на посаду працював старшим прокурором відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення.
Одружений. Має двох дітей.
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.