Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:55:04

Звернення до жителів Чернігівщини в.о. начальника УМВС України в Чернігівській області генерал-майора міліції Олега Демченка

24.03.2014   15:49

Шановні громадяни, сьогодні, коли Україна переживає скрутні часи і великі випробування на патріотизм, відданість Вітчизні та здатність протистояти як зовнішньому, так і внутрішньому ворогові, головним завданням органів внутрішніх справ є наведення ладу в країні.

Демченко Олег

Демченко Олег

Зараз фіксуються непоодинокі факти, коли звичайні злочинці, прикриваючись Майданом, громадськими об'єднаннями на зразок «Свободи», «Народної самооборони», «Правого сектору», чинять самоправство, вимагають хабарі, а то й відкрито грабують. Також є факти, коли шахраї, користуючись всенародним піднесенням на підтримку Збройних Сил України, намагаються нагріти руки на зборах коштів для потреб Української армії.

Не допустити цього, виокремити злочинців із загальної маси політичних рухів і громадських об'єднань та притягнути їх до відповідальності і є основним завданням органів внутрішніх справ України і, зокрема, міліції Чернігівщини.

Також особлива увага правоохоронців буде приділятися виявленню та викоріненню фактів корупції з усіх сфер українського суспільства та влади. Тож якщо ви маєте інформацію про силовиків, чиновників або можновладців, які зловживають владою, ведуть подвійне життя, скоюють злочинні дії, вимагають хабарі за свої послуги - просимо обов'язково повідомляти про це на «гарячі» телефони УМВС України в Чернігівській області (0462) 678-896; 619-001.

Ви можете це зробити цілком анонімно, якщо вважаєте, що вам загрожує небезпека. Перевірка всіх подібних звернень буде знаходитися на моєму особистому контролі.

Стосовно ж тих громадян, які хочуть допомогти Україні досягти стабільності і бажають власноруч долучитися до зміцнення українських силових структур, пропоную прийти і запропонувати свої послуги з охорони громадського порядку, спільно з нарядами міліції патрулювати вулиці своїх міст і містечок аби убезпечити життя і здоров'я своїх земляків, односельців, сусідів, родичів і знайомих. Або закликаю вступати до лав Національної гвардії України, таким чином реалізуючи себе.

Тільки спільними зусиллями ми зможемо навести порядок в державі і забезпечити мир і спокій.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини