Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:35:40

Акція "Україна в нас одна". ФОТОрепортаж

15.03.2014   22:10Агенцiя

Під таким гаслом студенти Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка провели акцію, яка спрямована на об’єднання всіх українців, незалежно від віросповідань, національної приналежності чи володіння певною мовою.

Адже тільки на Чернігівщині сьогодні проживає 93 національності.

Студенти університету, уродженці різних регіонів України, звернулися до молоді із закликом примиритися, пробачити одне одному образи, забути про всі чвари та непорозуміння. Родзинкою заходу було одночасне відправлення SMS повідомлень більш як 2000 адресатів, а це молоді люди, які мешкають у всіх областях України та автономній республіці Крим.

Зміст повідомлення – заклик до примирення, прощення, єдності. В рамках заходу пролунали пісні у виконанні студентів та випускників університету відповідної тематики. Під кінець акції пройшло глибоко символічне возз’єднання двох частин національного прапора України, що продемонструвало єдність і цілісність країни.

До теми: Більше двох тисяч SMS-повідомлень українською та російською мовами надіслали студенти ЧНПУ в рамках флеш-мобу "Єдина Україна"

ФОТО Віктора Кошмала

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.