Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:35:03

Відбулася 51 сесія Ніжинської міської ради VI скликання

28.02.2014   08:27Агенцiя

26 лютого відбулася чергова 51 сесія VI скликання Ніжинської міської ради під головуванням секретаря міської ради Анатолія Лінника.

У засіданні міської ради взяли участь 37 депутатів міської ради, депутат Чернігівської обласної ради Олександр Забарний, заступники міського голови виконавчого комітету, начальники управлінь, відділів та служб виконавчого комітету, керівники комунальних підприємств міста, громада міста.

На порядок денний винесено 31 питання та різне. Розглянуто 7 проектів рішень поряду денного,а саме: звернення депутатів Ніжинської міської ради шостого скликання до Президента України щодо роботи казначейства; про передачу на баланс виконавчого комітету Ніжинської міської ради нежитлових приміщень по вул. Куйбишева 15; про прийняття у власність територіальної громади міста Ніжина нежитлововї будівлі за адресою м Ніжин, вул. Кармелюка 13А.; про затвердження Положення про управління праці та соціального захисту населення Ніжинської міської ради; про затвердження Положення про управління праці та соціального захисту населення Ніжинської міської ради; про перенесення пам’ятника В.І. Леніну з центральної площі міста Ніжина. Всі інші питання перенесені на наступне засідання. В робочому порядку винесено 2 питання про перейменування вул. Леніна та про новий склад виконкому. Депутати одноголосно прийняли рішення про зміну назви даної вулиці на вул. Небесна сотня.

Стосовно питання створення нового складу виконкому депутати вирішили, що кількісний склад залишити - 11 чоловік. Створити комісію з представників громадськості у кількості 9 чоловік для розгляду кандидатур. Всі прізвища бажаючих увійти до нового складу виконкому будуть опубліковані в ЗМІ.


Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини