Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:07:10

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради

08.02.2014   10:41Агенцiя

4 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на розгляд якого вносилося 8 питань.

Відповідним рішенням утворена опікунська рада при виконавчому комітеті, яку очолить заступник міського голови Григорій Мисан.
 Цим же рішенням затверджено Положення про опікунську раду, основним завданням якої є розгляд та прийняття відповідних проектів рішень і рекомендацій з питань соціально-правового захисту осіб, визнаних судом недієздатними чи обмежено дієздатними.
 
Директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міської ради Валентин Попко вніс на розгляд виконавчого комітету нові знижені майже на 7% тарифи на платні соціальні послуги, що надаються центром. Виконавчий комітет ухвалив рішення про встановлення нових тарифів.
 
Виконавчий комітет ухвалив рішення, яким затвердив  акт приймання-передачі вуличного водопроводу по вулиці Юрченка та передав даний водопровід на баланс для подальшого обслуговування і експлуатації КП “Прилукитепловодопостачання”.
 
Цим же рішенням затверджений акт приймання-передачі житлового будинку №104 по вул.Пушкіна та передано даний житловий будинок на баланс КП “Прилукижитлобуд”.
 
Виконавчий комітет розглянув заяву суб'єкта господарської діяльності щодо погодження цілодобового, без вихідних, режиму роботи магазину “Продукти-684” товариства з обмеженою відповідальністю “АТБ-МАРКЕТ”, що по вул.Київській,291.
 
Зважаючи на те, що власники даного закладу торгівлі не виконують відповідних умов щодо благоустрою території, прилеглої до магазину,  члени виконавчого комітету майже одноголосно відмовили в погодженні цілодобового режиму роботи даного закладу торгівлі. До цього питання можна буде повернуться лише за умови, якщо власник магазину  не буде ігнорувати інтереси територіальної громади міста, а саме: розгляне питання щодо облаштування стоянки для автомобілів, адже водії автомобілями нівечать газони та заважають рухові пішоходів по тротуару;  без нагадування виконуватиме Правила благоустрою міста в частині розчищення прилеглої території від снігу і льоду взимку та облаштування клумб у весняно-літній період тощо.  
 
Виконавчий комітет ухвалив рішення про нагородження з нагоди 25-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану і Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав  ряду воїнів-інтернаціоналістів за активну життєву позицію та особистий внесок у розвиток ветеранського руху.
 
Окрім вищезазначених, виконавчий комітет розглянув ряд питань з обмеженим доступом та ухвалив по них відповідні рішення.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини