Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 12:44:17

Володимир Хоменко: "Серед головних завдань – забезпечити стабільну роботу народногосподарського комплексу Чернігівщини"

29.01.2014   17:54

На цьому очільник області наголосив сьогодні під час наради за участю заступників голови облдержадміністрації та керівників структурних підрозділів.

На початку наради голова ОДА відзначив, що завдяки спільній злагодженій роботі органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в області вдалося зберегти спокій і стабільність, конструктивний діалог між владою і громадою.

Володимир Хоменко подякував жителям області та депутатам, які продемонстрували високу громадянську свідомість, виваженість і взаєморозуміння. Керівник області також висловив переконання, що громада Чернігівщини й надалі підтверджуватиме вміння вирішувати складні суспільно-політичні виклики злагоджено і толерантно.

Голова облдержадміністрації зауважив: події останніх днів не повинні негативно відобразитися на життєдіяльності регіону. Він підкреслив: у нинішній ситуації забезпечення чіткої роботи всіх підприємств, установ та організацій є одним із найголовніших завдань і запорукою стабільності в області. За інформацією начальників департаментів та управлінь облдержадміністрації, щоденно у штатному режимі працюють служби екстреної медичної допомоги, пожежної охорони, житлово-комунального і дорожнього господарств, рятівники та енергетики.

Ситуація щодо виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, пенсій та соціальних допомог знаходиться на постійному контролі обласної та районних державних адміністрацій.

Триває активна робота над розробкою обласного бюджету, який має забезпечити нормальне функціонування закладів освіти, культури, соціальної та медичної галузі у 2014 році.

«Серед головних завдань – забезпечити стабільну роботу народногосподарського комплексу Чернігівщини, безперебійну діяльність підприємств та бюджетних установ. Для цього всі служби, які відповідають за життєзабезпечення людей, повинні працювати професійно та злагоджено», - наголосив Володимир Хоменко.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.