Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:46:45

До ради чернігівського «Майдану» обрано ще чотирьох активістів, п’ятого – засвистали

15.01.2014   11:15Агенцiя

До координаційної ради обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Майдан», яка складалася з 27 громадських і політичних діячів, обрано ще чотирьох активістів.

Новими членами ради стали: журналіст і громадський діяч Олександр Ясенчук, представник активної молоді Сергій Воробйов, депутат обласної ради, головний отаман корпусу «Відродження» Юрій Богомолець і представник студентства Дмитро Житник.

За їхні кандидатури присутні на вечірньому мітингу в сквері імені Попудренка проголосували майже одностайно, лише при одному громадянині, який утримався.

Пропозицію стосовно п’ятого кандидата, Анатолія Атрошенка, батька народного депутата, члена фракції Партії регіонів Владислава Атрошенка зустріли криками «Ганьба!» та свистом.

Йому закидали «неналежне виховання сина», який «задля збереження власного бізнесу» перейшов з помаранчевого табору до прихильників провладної партії.

За пропозицією координатора обласного осередку ВО «Майдан» Олександра Бондарева,  було знайдено компроміс. Анатолій Атрошенко буде виконувати обов’язки члена координаційної ради тимчасово, а остаточне рішення стосовно членства буде прийнято за результатами його роботи.

Чернігівщина: події і коментарі

Останні новини Чернігівщини

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».