Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:03:31

У Чернігівській обласній філармонії інформацію про страйк назвали провокацією

11.01.2014   08:38Агенцiя

Інформація про участь у Всеукраїнському страйку працівників Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм не відповідає дійсності.

Про це повідомляє керівництво установи. «Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм дійсно мав заборгованість із заробітної плати. Але за поданням обласної державної адміністрації рішенням сесії обласної ради були виділені кошти на виплату заборгованості до кінця 2013 року і перераховані на рахунок казначейства, - каже заступник директора обласної філармонії Сергій Теребун. – Колектив філармонійного центру із розумінням поставився до ситуації, яка склалася і не утворював страйкового комітету».

Заступник директора філармонійного центру також повідомив, що заборгованість по зарплаті його працівникам обласна влада повністю погасила.

«Вважаємо, що інформація про проведення страйку працівниками філармонійного центру є провокаційною і не відповідає дійсності», - зазначив Сергій Теребун.

Раніше на сторінці Всеукраїнського страйкового комітету в одній із соціальних мереж повідомлялося про створення працівниками Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм страйкому. Причиною для такого рішення слугувала чотиримісячна заборгованість по виплаті заробітної платні. Також повідомлялося про те, що з аналогічною ініціативою виступили страйкоми Черкаського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, Львівського академічного театру імені Курбаса, Львівського драматичного театру імені Лесі Українки та Львівського театру юного глядача.


http://www.day.kiev.ua/uk/news/100114-u-chernigivskiy-oblasniy-filarmoniyi-informaciyu-pro-strayk-nazvali-provokaciieyu

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини