Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 00:33:06

Державні службовці облдержадміністрації та райдержадміністрацій успішно пройшли атестацію

23.12.2013   17:15

23 грудня перший заступник голови облдержадміністрації Микола Стрілець провів нараду з керівниками структурних підрозділів та начальниками відділів апарату облдержадміністрації, на якій проаналізували результати атестації державних службовців.

Як зазначалося, в ході атестації було забезпечено об’єктивний розгляд і професійна оцінка діяльності державних службовців. В цілому, переважна більшість державних службовців облдержадміністрації та райдержадміністрацій відповідають займаним посадам. Так, з 1720 службовців, які підлягають атестації в поточному році, таку оцінку отримали 1688 осіб, відповідають займаній посаді за певних умов – 31 особа, не відповідає займаній посаді – одна особа.

За результатами атестації двом головам райдержадміністрацій (Бобровицької, Менської) та керівнику Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації вказано на необхідність забезпечення системності в роботі, підвищення вимогливості до себе та підлеглих під час реалізації наданих повноважень та виконанні, покладених на Управління завдань.

Під час наради Микола Стрілець акцентував увагу присутніх на забезпеченні виконання рішень і рекомендацій атестаційних комісій, підвищенні ділових якостей і професійної компетенції державних службовців, суворому дотриманні Конституції та законів України.
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.