Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:32:57

Відбулося чергове засідання комісії з питань присвоєння звання Почесний громадянин Чернігівської області

14.11.2013   15:06

Провів засідання, на якому було обговорено питання «Про розгляд кандидатур поданих на присвоєння звання «Почесний громадянин Чернігівської області», керівник комісії, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка. Розпочинаючи роботу, він, зокрема, зазначив, що до обласної ради для розгляду на засіданні комісії надійшли документи на присвоєння звання «Почесний громадянин Чернігівської області» шістьом кандидатурам. В їх числі: Демченко Микола Павлович, Забіяка Іван Михайлович і Фесак Василь Петрович, представлені Талалаївською районною радою, а також Кучма Леонід Данилович, Лук’яненко Левко Григорович та Плющ Іван Степанович, яких на здобуття почесного звання висунули депутати обласної ради.

Нагадаємо, що відповідно до прийнятого обласною радою рішення, звання «Почесний громадянин Чернігівської області» присвоюється один раз на рік не більше, ніж трьом особам.

Як відомо, на чотирнадцятій сесії обласної ради шостого скликання Рішенням обласної ради  від 18 вересня 2013 року, за вагомий внесок у розвиток Придесення звання «Почесний громадянин Чернігівської області» було присвоєно нашому видатному земляку, колишньому Голові Кабміну УРСР Масолу Віталію Андрійовичу. Отож сьогодні члени комісії визначили із представленого списку двох кандидатів на це звання.

Більшістю голосів на затвердження чергового пленарного засідання облради були висунуті  Кучма Леонід Данилович та Плющ Іван Степанович.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.