Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:00:55

У Чернігові “Батьківщина” провела збори депутатів всіх рівнів. ФОТО

21.10.2013   12:33Агенцiя

19 жовтня в м. Чернігові відбулися збори депутатів всіх рівнів Чернігівської області від об’єднаної опозиції.

В зборах взяло участь 208 депутатів місцевих рад з усіх районів області, а також депутати Чернігівської обласної та міської ради. Також в зборах взяли участь Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Лілія Гриневич та народні депутати України Тетяна Слюз та Руслан Князевич.

В ході зібрання депутати прозвітували про свою роботу, обговорили питання щодо завершення процесу об’єднання демократичних опозиційних сил, подальшої злагодженої роботи депутатів в об’єднаних фракціях ВО “Батьківщина”, а також активізації роботи депутатських фракцій напередодні Президентської виборчої кампанії.

На початку заходу голова Чернігівської обласної партійної організації, голова фракції “Батьківщина” в обласної раді Олександр Кодола проінформував присутніх щодо роботи фракції в обласній раді та щодо завершення об’єднавчих процесів в області.

Народний депутат та голова комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Лілія Гриневич зазначила, що потрібно об’єднуватися та працювати спільними зусиллями. “Нині політична ситуація така, що лише об’єднання дозволить нам побороти діючий режим. Неможливо поліпшити одну сферу суспільства, якщо не зміняться пріоритети влади. Лише зміна підходів до наповнення і розподілу державного бюджету можуть створити умови для реальних змін на краще”, – зазначила Лілія Гриневич.

Щодо стану освіти та її якості, депутат відзначила: “Для цієї влади освіта не становить пріоритету, навпаки, вона зацікавлена у її занепаді, бо неосвіченим суспільством набагато легше керувати. Дуже шкодить освіті також те, що немає наступності в освітній політиці при зміні влади в державі. Галузь перебуває майже в постійному стресі. Кожна влада втілює свої реформи, дуже часто не узгоджені з суспільством”.

На засіданні було відзначено, що об’єднавчі процеси в опозиційному таборі доходять свого логічного завершення. Метою було створення єдиної опозиційної сили, перш за все, проти режиму Януковича. Народні депутати закликали до об’єднання, оскільки процес об’єднання опозиційних сил якісно змінить партію, дозволить консолідувати зусилля і об’єднати весь спектр опозиційних сил.

В кінці заходу Олександр Кодола звернувся до присутніх: “Колеги, перед нами стоять важливі завдання напередодні Президентської виборчої кампанії. Сподіваюся, що спільними зусиллям нашої партійної команди, депутатів всіх рівнів ми зможемо досягти потрібного нам результату – перемоги на Президентських виборах Юлії Володимирівни Тимошенко”.

Прес-служба Чернігівської обласної партійної організації ВО “Батьківщина”

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини