Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:50:16

“Демократи” замість “Фронту змін”

21.10.2013   07:23Агенцiя

Про створення нової партії “Демократи” на базі “Фронту змін” йшлося В Чернігові під час брифінгу з народними депутатами України: екс-головою Дніпропетровської обласної організації “Фронт Змін” Андрієм Павелком та екс-головою Київської обласної організації “Фронт Змін” Володимиром Полочаніновим, а також екс-головою Чернігівської обласної організації “Фронт Змін” Олександром Неретою.

До історії питання. 15 червня 2013 року під час об’єднавчого з’їзду “Фронту змін” і ВО “Батьківщина” Арсеній Яценюк доручив депутатам “Фронту змін” місцевих рад усіх рівнів вступити до лав “Батьківщини”, одночасно припинивши існування фракцій “Фронт змін” у місцевих радах.

Сумніви щодо правильності такого кроку були висловлені партійними організаціями Дніпропетровської, Вінницької, Київської та Житомирських областей на з’їзді політичної партії “Фронт змін”, що передував об’єднавчому з’їзду, і відбувся 14 червня 2013 року. Депутати-фронтовики Дніпропетровської та Запорізької областей звернулись у відкритому листі до Арсенія Яценюка. Їх публічно підтримав народний депутат України, екс-голова Дніпропетровської обласної організації “Фронт Змін” Андрій Павелко. За це його виключили з фракції “Батьківщина” у Верховній Раді України.

“Ми чесно і відкрито звернулись до керівництва фракції “Батьківщина” припинити ліквідацію “Фронту Змін” і зайнятися реальною опозиційною роботою. На жаль, у відповідь одного з нас (Андрія Павелко) відразу виключили з фракції. Але це не зупинить нас. – публічно приєдналися до Андрія Павелка екс-голова Київської обласної організації

“Фронт змін” Володимир Полочанінов, Голова Запорізької обласної організації “Фронт змін” Едуард Гугнін, Голова Чернігівської обласної організації “Фронт змін” Олександр Нерета, Голова Дніпропетровської міської організації “Фронт змін” Каміль Примаков – Ми створюємо нову партію з робочою назвою “Демократи”. Ми закликаємо всіх, хто поділяє наше бачення і переконання, вибиратися з існуючого опозиційного “болота”. “Демократи” стануть новою точкою опори для кардинальних змін в країні. За нами майбутнє, приєднуйтесь !”

Володимир Полочанінов під час брифінгу зазначив, що основою партійної структури “Демократів” мають стати колишні члени Фронту Змін. Проте не виключені й об’єднавчі процеси з подібними ініціативами.

Відмінністю нової партії спікери назвали ефективний соціальний ліфт та відсутність орієнтації на партійного лідера.

Народні депутати також провели сьогодні зустріч із партійним активом Чернігівщини. Наразі триває процес створення партії. Ініціатори процесу націлені на місцеві вибори 2015 року.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини