Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:38:52

У Чернігові з 5 жовтня почнеться опалювальний сезон у житлових будинках

04.10.2013   13:08

Опалювальний сезон 2013-2014 років у Чернігові розпочнеться з 5 жовтня у зв'язку із встановленням середньодобової температури зовнішнього повітря нижче +8 градусів С. Відповідне розпорядження сьогодні підписав міський голова Олександр Соколов.

"Керівникам ПАТ "Облтеплокомуненерго", Чернігівська ТЕЦ ТОВ фірми "ТехНова", ПП "Спеціальна енергетична компанія", ПАТ "Чернігівгаз", підприємствам та організаціям міста, що мають на балансі відомчі котельні, розпочати опалювальний сезон 2013-2014 років і подавати тепло з урахуванням середньодобової температури зовнішнього повітря житловому фонду, кооперативним житловим будинкам, об'єднанням співвласників багатоквартирних житлових будинків, приватному житловому фонду, а також відомчому житловому фонду підприємств і установ з 00 годин 5 жовтня 2013 року", - сказано в документі.

Опалювальний сезон для споживачів, що користуються індивідуальним газовим опаленням, встановлено з 00 годин 5 жовтня 2013 року до 15 квітня 2014 року.

Також керівникам житлово-експлуатаційних підприємств, об'єднанням співвласників багатоквартирних житлових будинків та іншим організаціям спільно з теплопостачальними організаціями рекомендовано провести роз'яснювальну роботу з боржниками щодо необхідності розрахунків за спожиті газ, опалення, гаряче водопостачання та інші комунальні послуги.

В управлінні ЖКГ міської ради вважають доречним, що опалювальний сезон у місті розпочнеться у вихідний день, оскільки переважна більшість чернігівців буде вдома, що допоможе уникнути критичних ситуацій під час початку подачі теплоносіїв.

Нагадаємо, що для закладів соціальної сфери обласного центру Чернігівщини опалювальний сезон розпочався з 1 жовтня.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини