Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:32:28

Працювати відповідально в інтересах виборців закликав депутатів голова фракції Партії регіонів в Чернігівський облраді Микола Стрілець

19.09.2013   06:54Агенцiя

Вже традиційно напередодні чергової сесії чернігівської обласної раді відбулося засідання найчисельнішої її фракції – Партії регіонів.

Відкрив засідання її голова Микола Стрілець. Він запропонував плідно попрацювавши розглянути найбільш гострі питання, які будуть винесені на сесію. А щоб розмова була конструктивною, на засідання фракції Миколою Івановичем були запрошені відповідальні чиновники, які компетентно відповідали на запитання, які виникли у депутатів.

Голова обласної ради Анатолій Мельник ознайомив присутніх з порядком денним и прокоментував найбільш проблемні, на його думку, питання.

Особливо, наприклад була підкреслена актуальність Звернення до Верховної Ради України щодо плати за приєднання до електричних мереж суб’єктів господарювання і фізичних осіб та Звернення до Верховної Ради України і Кабінету Міністрів України з пропозицією щодо зарахування державного мита за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень до бюджетів місцевого самоврядування.

Серед питань, піднятих депутатами знову були і невчасність перерахування коштів держказначейством, і використання депутатських коштів, і якість документів, які готуються до розгляду апаратом облради. Жодного питання не залишилося без відповіді.

Підбиваючи підсумки, Микола Стрілець наголосив, що робота депутатів в округах залишається актуальною, а наближення політичних баталій робить її ще відповідальніше. Він подякував депутатам за активну участь у першовересневих святах і закликав так же активно і відповідально підійти до участі в заходах з нагоди 70-ї річниці визволення Чернігівської області та м. Чернігова від фашистських загарбників та Дня партизанської слави.

Останні новини Чернігівщини

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.

23 квітня: цей день в Україні і світі

23 квітня: цей день в Україні і світі 09:06

ДЕНЬ 790 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 790 RUSSIAN AGRESSION