Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:56:24

Забезпечення якісних умов життя у місті Чернігові: внесок комунальників

18.09.2013   08:15Агенцiя

Круглий стіл на тему “Забезпечення якісних умов життя у місті Чернігові”. відбувся днями в експертному клубі “Чиста політика”.

У обговоренні реалізації завдання Президента України щодо забезпечення якісних умов життя населення взяли участь заступник начальника управління житлово-комунального господарства міської ради Геннадій Луценко, головний інженер КП “Дільниця з контролю за благоустроєм міста” Павло Большаков, заступник начальника КП “Новозаводське” Віктор Пригара, заступник начальника КП “Деснянське” Олександр Лазаренко та представники місцевих засобів масової інформації.

Зустріч проходила у вигляді дискусії, де обговорювались умови проживання населення міста Чернігова. Журналістів цікавили питання стану житлово-комунального господарства, поточного та капітального ремонту покрівель, під’їздів, доріг та інше.

Окремим питанням було створення ОСББ в обласному центрі. На нього надав відповідь заступник начальника управління житлово-комунального господарства Геннадій Луценко, спираючись на чинне законодавство.

Не оминули журналісти і виконання ремонтних робіт у будинках, запланованих комунальними підприємствами на вересень місяць. Керівники відповідних служб надали ґрунтовну відповідь. Заступник начальника КП “Деснянське” О. Лазаренко ознайомив зі списком уже виконаних робіт.

Розглянули також проблему несанкціонованої торгівлі та неякісної реклами в місті. Головний інженер КП “Дільниця з контролю за благоустроєм міста” Павло Большаков пояснив ситуацію, що склалася навколо цієї теми, і наголосив, що проблема вирішується спільно з правоохоронними органами.

Заступник начальника КП “Новозаводське” Віктор Пригара прокоментував виконання програми модернізації ліфтів. Більшість ліфтів у будинках міста вже відпрацювали свій термін, тож завдяки цільовій програмі ця проблема по можливості вирішується.

Багато питань торкалися покращення житлово-комунальних послуг для населення, тож учасники зійшлися на думці, що варто продовжити подібні зустрічі й шукати шляхи вирішення існуючих проблем спільно з громадськістю.


За повідомленням управління ЖКГ міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини