Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:29:45

Відбулася нарада з керівниками комунальних підприємств Чернігівської обласної ради

13.09.2013   09:27

12 вересня начальник управління комунального майна обласної ради Володимир Сидоренко провів семінар-нараду з керівниками та спеціалістами комунальних підприємств обласної ради.

На нараді було розглянуто результати фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств обласної ради за I півріччя 2013 року та обговорено заходи по виконанню показників фінансових планів за 9 місяців поточного року та по підведенню підсумків складання фінансових планів комунальними підприємствами на 2014 рік.

З першого питання поінформував Володимир Сидоренко, який, зокрема, зазначив, що протягом 1 півріччя фінансово-господарську діяльність здійснювали 14 комунальних підприємств обласної ради, а в стадії ліквідації перебували 2 підприємства.

За підсумками фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств в 1 півріччі обсяги виробленої ними продукції склали 174 млн. 425,1 тис. грн.

Найбільшу питому вагу у загальних обсягах доходів займають КП “Ліки України” –122 млн. 686 тис. грн. та КП “Чернігівоблагроліс” з дочірніми підприємствами – 40 млн. 002,1 тис. грн.

За словами керівника управління комунального майна, за звітний період всіма комунальними підприємствами до обласного бюджету було перераховано 1 млн. 594,4 тис. грн.

Про результати роботи за цей період звітували керівники та спеціалісти комунальних підприємств Чернігівської обласної ради.

Начальник аналітичного відділ управління комунального майна Володимир Рябчун розповів про підведення підсумків складання фінансових планів комунальними підприємствами на 2014 рік. Зокрема, він підкреслив, що загалом на 2014 рік запланована сума загальних доходів по всіх підприємствах становить – 324 млн. грн., що більше від очікуваних доходів у поточному році на 4,7%, при цьому заплановано отримати чистого прибутку в сумі 1 млн. 532 тис. грн., спрямувати на капітальні інвестиції – 2 млн. 45 тис. грн.

Підвів підсумки семінару-наради начальник управління комунального майна Володимир Сидоренко. Також він привітав з наступаючими професійними святами представників колективів КП “Ліки України” та КП “Чернігівоблагроліс”.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини