Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:40:56

У Чернігові працюють над міською програмою реалізації житлових прав мешканців гуртожитків

11.09.2013   07:34

В Чернігівській міській раді під керівництвом першого заступника міського голови Сергія Андроса відбулось чергове засідання комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян.

Члени комісії розглянули питання щодо надання дозволу на передачу житлових приміщень у власність громадян, які зареєстровані та проживають у гуртожитках, та щодо внесення часткових змін до попередніх рішень виконавчого комітету міської ради про передачу житлових приміщень у власність громадян.

Начальник управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду міськради Віталій Магдич поінформував присутніх про те, що після попереднього ретельного розгляду всіх спірних питань, право на житло отримали громадяни, які зареєстровані та проживають у гуртожитках по вулиці Генерала Бєлова, 8, вулиці Кільцевій, 20 та проспекту Перемоги, 205.

Він наголосив, що відповідно до звернень громадян, які мешкають у вказаних будинках, виготовлена проектно-технічна документація, і на сьогодні всі питання узгоджені та вирішені. Тож комісія одноголосно надала дозвіл на передачу вказаних житлових приміщень у власність громадян.

Щодо другого питання, яке розглядалось на засіданні, начальник управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду міськради пояснив, що в технічній документації були виявлені деякі помилки в розрахунках площ приміщень. “Це сталося через зміни в роботі БТІ, які відбувалися наприкінці минулого року, але зараз робота повністю налагоджена”, – запевнив В. Магдич.

Сергій Андрос зупинився також на питанні розроблення міської програми реалізації житлових прав мешканців гуртожитків, над якою працює управління ЖКГ міської ради відповідно до Закону України “Про Загальнодержавну цільову програму реалізації житлових прав мешканців гуртожитків на 2012 – 2015 роки”. Проект має врахувати вимоги законодавства, особливості міста і його фінансові можливості, й максимально задовольнити інтереси людей.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини