Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:12:42

Кадрові зміни у прокурорів Чернігівшини

29.05.2013   07:44

Призначено прокурорів Сосницького, Ічнянського, Борзнянського та Бобровицького району

Наказом Генерального прокурора України Вадима Федоренка призначено прокурором Сосницького району.
Радник юстиції Вадим Юрійович Федоренко народився 29 травня 1980 року в місті Сквира Київської області. У 2004 році закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. До призначення на посаду працював заступником прокурора Козелецького району Чернігівської області.
На посаді прокурора Сосницького району Вадим Федоренко замінив Ігоря Власка, якого призначено прокурором Бобровицького району.
Одружений, має доньку.

Наказом Генерального прокурора України Руслана Лущая призначено прокурором Ічнянського району.

Молодший радник юстиції Руслан Лущай народився 27 жовтня 1983 року в м. Чернігові. У 2006 році закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. До призначення на посаду працював заступником прокурора Чернігівського району.
На посаді прокурора Ічнянського району Руслан Лущай замінив В’ячеслава Кривов’яза, якого призначено прокурором Борзнянського району.

Наказом Генерального прокурора України В’ячеслава Кривов’яза призначено прокурором Борзнянського району.
Радник юстиції В’ячеслав Павлович Кривов’яз народився 8 лютого 1974 року в м. Бобровиця Чернігівської області. У 1998 році закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого, а у 2011 – Національну академію прокуратури України. До призначення на посаду працював прокурором Ічнянського району Чернігівської області.
На посаді прокурора Борзнянського району В’ячеслав Кривов’яз замінив Валерія Колесника, якого призначено Чернігівським прокурором з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері.
Одружений, має сина.

Наказом Генерального прокурора України Ігоря Власка призначено прокурором Бобровицького району.

Радник юстиції Ігор Анатолійович Власко народився 1 січня 1981 року в селі Гужівка Ічнянського району Чернігівської області. У 2005 році закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. До призначення на посаду працював прокурором Сосницького району Чернігівської області.
На посаді прокурора Бобровицького району Ігор Власко замінив Анатолія Малецького, який нині працює в Генеральній прокуратурі Україні.
Одружений.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини