Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:45:48

Уряд готує підвищення зарплат держслужбовцям з 1 червня

19.04.2013   17:58Агенцiя

Прем’єр-міністр України Микола Азаров у соціальній мережі Фейсбук заявив, що Уряд готує рішення про підвищення зарплат державним службовцям місцевих адміністрацій з 1 липня цього року.

“На останньому засіданні Уряду я дав Мінфіну та Мінсоцполітики доручення підготувати рішення Уряду про підвищення зарплати державним службовцям місцевих адміністрацій з 1 липня. Зараз таке рішення готується. Ми повинні знайти резерви для реалізації цього рішення”, – сказав Глава Уряду.

Микола Азаров зазначив, що державні службовці – це той актив, на якому лежить важка ноша проведення реформ, виконання всіх тих великих завдань, які стояли і стоять перед нами. “Ми дійсно в боргу перед нашим активом”, – зазначив він.

Однак, як підкреслив Микола Азаров, завжди на першому плані перед Урядом стояла необхідність підвищення зарплати вчителям, лікарям, військовослужбовцям, чорнобильцям, пенсіонерам та іншим категоріям.

“І наш актив завжди залишався “на потім”. Звичайно, це неправильно. Але я хотів би, щоб Ви мене зрозуміли. В умовах крайньої обмеженості ресурсів ми намагалися в першу чергу врегулювати питання там, де зачіпаються інтереси більшості наших громадян”, – зазначив він.


Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.