Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:05:54

"Медведчук тримає нас на запасній колії"

06.04.2013   16:08

Таку думку підтримали більшість присутніх на зустрічі чернігівських активістів Всеукраїнського руху "Український вибір", яка відбулася 6 квітня у Чернігові.

Мета зустрічі - напрацювання пропозицій керівництву Руху по активізації діяльності "Українського вибору".

Хоча було оголошено про проведеннячергового круглого столу на тему "Федеративна Україна - шлях до благополуччя та успіху", більшість присутніх вимагали від організаторів роз'яснити їм що ж таке "федералізм".

Взагалі в заході взяли участь півтора десятка осіб.

Зустріч відбувалася у невеличкому приміщенні торгово-офісного центру, який розміщується на Центральному ринку. Можливо до заходу могли долучитися і більше людей, але знайти організаторів серед бутиків та магазинів було доволі складно.

Якщо б організатори прослухали виступи у Дніпропетровську на зустрічі представників семи центральних і східних областей України, їм було б простіше відповідати на запитання присутніх. Бо вони стосувалися і діяльності організації в межах ідей та ідеології "Українського вибору", і механізму залучення до лав цього Руху нових учасників, і питання народовладдя, шляхах, методах і термінах створення суспільства майбутнього, і про цілі Руху. А так на більшість запитань відповідей не було.

Як прокоментував один з тих, хто вперше був присутній на такому зібранні, все це дійство нагадувало секту, хоча організатори запевняли присутніх, що в їх лавах тільки на Чернігівщині налічується більше двох сотень прихильників.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.