Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:05:30

Директор Ніжинського інституту про Фаріон: Бог нам суддя

19.03.2013   17:43Агенцiя

Директор Ніжинського агротехнічного інституту Василь Лукач прокоментував висловлювання народного депутата Ірини Фаріон про те, що їй не дають зустрітися зі студентами цього вишу.

Василь Лукач

Василь Лукач

“Я з повагою ставився (до Ірини Фаріон –ред.)… Але коли людина зразу, не знаючи мене, назвала мене “холуєм” і так далі, що я можу далі говорити? Я думаю, що таким людям взагалі не місце в Україні. Стосовно цього я вам скажу так: Бог нам всім суддя”, – зазначив Василь Лукач в коментарі для ZAXID.NET 18 березня.

Також директор Нижінського агротехнічного інституту повідомив, що, за його інформацією, зустрічі зі студентами в Ірини Фаріон сьогодні немає.

“Як переважно робиться? Телефонує помічник депутата і ми домовляємося про таку зустріч. Чесно кажучи, я йому казав, що не на часі сьогодні така зустріч. “В неї іншого часу немає”… Ну, скажіть, будь ласка, що мені робити?”, – зазначив Василь Лукач.

Також Василь Лукач став на захист ректора Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя Олександра Бойка, якого також розкритикувала Ірина Фаріон. За його словами, для того, щоб побачити позицію Олександра Бойка, достатньо переглянути підручник з історії України, який той написав. “Подивіться і скажіть, чи заслуговує він на такі слова”, – наголосив директор агротехнічного інституту.

Резюмуючи, Василь Лукач запевнив, що матиме зустріч зі своїми студентами внаслідок цієї ситуації. “Як громада вирішить, так я і вчиню. Ви зрозуміли, про що я”, – зазначив директор.

Нагадаємо, що під час віче у Львові 16 березня народний депутат від ВО “Свобода” Ірина Фаріон заявила, що їй відмовили в зустрічах зі студентами двох вишів Ніжина. При цьому “свободівка” назвали керівників цих навчальних закладів, Олександра Бойка та Василя Лукача, “холуями”.


http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?direktor_nizhinskogo_institutu_pro_farion_bog_nam_suddya&objectId=1280524

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини