Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:05:47

Олег Шеремет в гостях у Клубу молодого політолога

15.02.2013   14:34Агенцiя

Особливості та перспективи роботи міської ради обговорили 14 лютого на зустрічі Клубу молодого політолога. Секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет розповів присутнім про депутатську більшість, свою політичну кар'єру та можливі зміни у структурі міської влади.

На початку зустрічі Олег Семенович одразу ж наголосив, що чернігівська міська рада на сьогодні є ефективним дієздатним органом. З його слів в "міському парламенті" існує прагматична більшість в кількості біля 30 чоловік.

Тому доволі часто голосують разом, як опозиційні, так і провладні депутати. Існування опозиції в міській раді секретар оцінює позитивно і вважає це логічним проявом демократії. А чутки про розкол в більшості називає безпідставними.

Розповідаючи про свою політичну кар'єру Олег Семенович подякував історичному факультету Чернігівського педагогічного університету, який він закінчив у 1994 році. На його думку саме освіта стала основою для подальшої кар'єри політика.

В той же час секретар міської ради  не схотів забігати на перед і свої кар'єрні плани не озвучив.
Однією з тем обговорення також стали можливі зміни в структурі міської влади.

Так, Олег Шеремет припускає, що після закінчення каденції будуть ліквідовані районні у місті ради. Певні зміни можливі також і у виконкомі міської ради, зокрема стосовно першого заступника міського голови. "Всі питання будуть вирішені позитивно…" пообіцяв Олег Шеремет.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.