Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:31:46

Народ і слуга

07.02.2013   11:11Агенцiя

Микола Рудьковський пообіцяв Прилукам підтримку

Микола Рудьковський пообіцяв Прилукам підтримку

Микола Рудьковський пообіцяв Прилукам підтримку

Такі дні в народі прийнято називати не те що холодними та похмурими, а взагалі – негідними. Негода на вулиці, кидаючи в обличчя вітром гострі кристали хурделиці, не стимулювала людей виходити на відкрите повітря минулого четверга. Проте, як і будь-коли, залишалося сакральне «не хочеш – мусиш». На щастя, день із самого початку ховав у собі сюрприз, що потім зігріє чи принаймні здивує.

41 сесія Прилуцької міської ради, що стартувала о 9 годині, виявилася гарним уроком не лише для місцевого суспільства, а й для чиновника державного рівня. «У вас є чому повчитись, тепер буватиму частіше», – промовив під час свого виступу з трибуни народний депутат Микола Рудьковський. Коротше кажучи, наш депутат, адже 210 округ восени віддав перевагу саме йому. Як з’ясувалося трохи згодом, Миколі Миколайовичу влаштували гостинний і комфортний прийом. Навіть опозиціонери, які не так давно висловлювали щодо нього «народну недовіру», в присутності обранця й словом про щось подібне не обмовилися.

Поява Миколи Миколайовича стала несподіванкою для багатьох, хоча, цілком імовірно, не для всіх. Робота налагодилася таким чином, що нардепові піднесли на блюді тільки найсмачніше. Він виступив перед самісінькою перервою – акурат після того, як удруге поспіль одного з місцевих обранців без його присутності піддали жорсткій дискредитації головним чином за зміну суспільної позиції не на користь правлячої верхівки. Зв’язок із тим фактом, що останній перед виборами говорив у своїх публікаціях про персону Миколи Рудьковського без компліментів, – не більше, ніж припущення «справедливої розправи» майстерних хамелеонів, які до "регіональної" вертикалі примкнули з інших ідеологічних платформ уже далеко по ходу формування владної більшості.

Здавалося б, версія про спланований візит високого гостя на запрошення все ж має право на життя. Та зрештою, приводом для появи депутата будь-якої миті на окрузі є його обов’язок. У даному випадку навіть найвідвертіші скептики повинні радіти, що робота депутата проводиться, і ось її конкретний приклад. Микола Миколайович у супроводі фото- та відеозйомок розповів про свої намагання допомогти місту, насамперед у питанні перегляду держбюджету на користь місцевих громад. Він також відповів на прохання допомогти з будівництвом об’їзної дороги, попросивши міського голову підготувати відповідного офіційного листа. Як бачимо, проблема стала на контроль нардепа тільки зараз, хоча пункт «доручити міському голові звернутися до депутата Верховної Ради» був прописаний у рішенні міськради щодо роботи ДАІ на наших зруйнованих вантажівками вулицях іще в кінці минулого року.
 
Не будемо іронізувати з цього приводу, тим паче, в успішному завершенні справи можна бути впевненими. Скажімо, мешканці військового містечка, від чийого імені подяку депутату за сприяння у виділенні земельної ділянки висловила голова комітету самоорганізації населення Надія Дановська, точно не сумніватимуться в дієвості Миколи Рудьковського. А перевірити ступінь цієї дієвості може практично кожен прилучанин, за потребою звернувшись у приймальню депутата, розташовану в самісінькому центрі, біля міськради.

У площині піар-менеджменту визначення «робота депутата» може бачитися частиною масштабного проекту з прицілом на перспективу. Обраний депутат за сценарієм продовжує свою кампанію вже під легальним прикриттям, щоб заробити дивіденди на майбутнє. І обов’язково більші, ніж зароблять його потенційно небезпечні опоненти. Але нам хвилюватись нічого: наші слуги – депутати, і цікавлять нас результати тільки їхньої праці.

Олександр Бойко

http://gradpryluky.info/index.php?newsid=2485

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини