Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:11:59

На Чернігівщині майже 29 тис. громадян отримали цифрові телетюнери

18.01.2013   14:42Агенцiя

В Україні вже збудована і на повну потужність працює телемережа цифрового наземного ефірного мовлення. Наразі на території Чернігівської області в цифровому форматі транслюються 34 телевізійні програми у високій цифровій якості зображення та звуку.

З червня 2012 року УДППЗ “Укрпошта” розпочала доставку телетюнерів на адреси громадян, які написали заяви на одержання безкоштовних телетюнерів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №245 “Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення”.

Станом на 8 січня поточного року мешканцям Чернігівщини, які звернулися до місцевих управлінь праці та соціального захисту населення із відповідною заявою, доставлено 28 тисяч 633 телетюнери. Усього в область надійшло 29 тисяч 39 телетюнерів.

Процес доставки пристроїв триває, адже відповідно до узагальненого списку, що було подано до Держкомтелерадіо, понад 37 тисяч громадян безкоштовно мають отримати засоби приймання сигналів цифрового мовлення.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.