Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:09:17

Презентація календаря подій від Анни Романової

27.12.2012   11:17

По закінченню підсумкової прес-конференції мера Чернігова, його заступниця з гуманітарних питань, Анна Романова приступила до презентації календаря подій на 2013 рік. В ньому за її словами зібрані всі події, що заплановані у місті на весь наступний рік.

"Календар подій був виданий у минулому році, в цьому ми видали його у такій формі - настінний календар. Він буде цікавим закордонним партнерам, будь-якому туристу", - сказала заступниця мера з гуманітарних питань.

Вона зазначила, що презентує перші примірники календаря. Так би мовити "сигнальні" екземпляри.

"З усіх заходів, які відбуваються у нашому місті вибрали п'ять подій, які найбільш яскраві і найбільш привабливі для туристів і їх розмістили з точними датами проведення на 2013 рік. Якщо ви маєте такий календар, то вам дуже легко буде розібратися із подіями в Чернігові", - розповіла А.Романова.

На її думку календар стане у нагоді і представникам засобів масової інформації.

Подієвий календар буде в електронному та друкованому вигляді. Але продаватися він поки що не буде, бо немає комунального підприємства яке б могло це робити, але чиновники пообіцяли виробити схему їх поширення. А до тих пір цей календар буде презентом для закордонних партнерів, туристичних агентств, тощо. До речі в електронному вигляді його теж поки що немає у вільному доступі.

"У 2013 році ми звичайно будемо проводити заходи і включати їх до календаря 2014 року. І електронний і друкований календар буде поширюватися серед партнерів, серед сайтів і інформаційних ресурсів для того, щоб у нас з кожним роком з'являлося все більше і більше туристів", - пообіцяла А.Романова.

За її словами Чернігову не вистачає історичних фестивалів (Мстислав-фест, "Коровель", "Київська Русь" чомусь забулися). Тому у новому році планується виправити цей недолік. Серед тих заходів, що проводилися у 2012 році, до календаря подій включені музичні фестивалі Chernihiv Jazz Open, "Зелена сцена", "Романтік-фест", на якому планують встановити нові рекорди. Серед "новинок" були озвучені фестиваль до 23 лютого з історичною реконструкцією подій та фестиваль, присвячений відкриттю туристичного сезону, з пострілами з 13 гармати. Ще однією ідеєю, яку озвучила Анна Романова був конкурс "Міс туризм" (цікаво, це що? Конкурс краси серед туристів, чи якийсь інший конкурс краси?)

До речі, фотографії в календар подій збиралися у різних фотографів, але чомусь жодного з авторів не запросили на презентацію. Певно забулося. Як забулося про те, що авторам фотографій непогано було б презентувати хоча б по кілька екземплярів тих самих календарів подій. Так само не вистачило календарів і всім журналістам, що були на заході. Мабуть співпраця із ЗМІ для пані Романової виглядає якось "односторонньо" і лише "для галочки".

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини