Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 16:01:07

Вихованці Березнянського навчально-реабілітаційного центру відтепер мають власний транспорт.

06.01.2024   14:19Агенцiя

Незважаючи на воєнний стан в Україні, спричинений збройною агресією російської федерації та несприятливі погодні умови, небайдужі люди продовжують дарувати радість вихованцям КЗ «Березнянський НРЦ».

Заклад давно потребував автомобіля, яким можна було б здійснювати перевіз дітей на медичні комісії, медичні обстеження, консультації, оздоровлення та реабілітацію. І ось, морозного і сніжного дня початку 2024 року, мрія здійснилась! Громадська Організація «Фундація допомоги захисникам LesiaUA» подарували мікроавтобус «MERCEDES BENZ 413». Дитячій радості не було меж. Вони вже мріють про те, щоб якнайшвидше закінчилась війна, наша країна перемогла і можна було безперешкодно і безпечно їздити на екскурсії та продовжувати пізнавати історію рідного краю.

Працівники закладу з нетерпінням чекають повернення після зимових канікул своїх вихованців в Центр, щоб побачити в дитячих оченятах вогники надії і віри в те, що про них піклуються, а отже ніякий ворог для нас не страшний!

Народна мудрість говорить про те, що зроблене для дітей добро приносить повагу і шану тому, хто це робить, а добре ім’я – це найбільше багатство і хто добро творить, тому Бог відплатить.

Чудово розуміємо, які непрості часи сьогодні всі переживають, але так хочеться вірити в те, що все зміниться. І діти, яким будувати нашу державу, оцінять те добро, яке для них зробили і будуть його примножувати.

Управління освіти і науки Чернігівської ОДА

Останні новини Чернігівщини

Троє ветеранів з Чернігівщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:24

3 ветеранських бізнеси з Чернігівщини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала незалежна експертна комісія.

“Музичний всесвіт Ференца Ліста” 12:19

Відомі українські піаністи Аліна Романова і Артем Ляхович 28 квітня 2024 року продемонстрували чернігівський публіці “Музичний всесвіт Ференца Ліста”.

 Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка

Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка 12:14

Нагальними потребами деокупованих громад є розвиток і відбудова. Так вважає сільська голова села Іванівка Чернігівської обл. Олена Швидка.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.