Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 08:27:42

Участь учнівства Чернігівського обласного наукового ліцею у конкурсі «Олімпіс 2023 – Осіння сесія»

15.12.2023   13:57Агенцiя

Одним з провідних напрямків діяльності Чернігівського обласного наукового ліцею є залучення учнівства до участі у Всеукраїнських предметним олімпіадах та Всеукраїнському конкурсі-захисті учнів-членів МАН. А також у різних конкурсах, конференціях та турнірах.

Так, протягом листопада 2023 року учні й учениці ліцею узяли участь у Міжнародному дистанційному конкурсі «Олімпіс 2023 - Осіння сесія».
Учнівство ліцею долучилися до випробувань з п'ятьох тематичних напрямків та вибороли 12 дипломів.


Іван Лопата, учень 10 класу техніко-технологічного профілю здобув одразу 4 дипломи: диплом І ступеня з математики, диплом І ступеня з інформатики, диплом І ступеня з англійської мови, диплом ІІІ ступеня з біології та природознавства.
Перше місце з англійської мови з Іваном Лопатою розділила Катерина Богдан, учениця 10 класу природничо-математичного профілю. Вікторія Дем'яненко (10 клас суспільно-гуманітарного профілю) отримала також диплом диплом ІІ ступеня з англійської мови.
Дипломи ІІІ ступеня в конкурсі з української мови і літератури отримали Вікторія Дем'яненко та Олександра Прокопчук (10 клас економіко-правового профілю). Диплом ІІІ ступеня з математики отримав Артем Ананенко, учень 10 класу природничо-математичного профілю.
Результати конкурсу з біології та природознавства для учнівства ЧОНЛ виглядають так: дипломи ІІ ступеня мають Максим Тимошенко та Вікторія Бабич (10 клас природничо-математичного профілю), дипломи ІІІ ступеня отримали Олександра Прокопчук та Іван Лопата.
Загалом в цьому конкурсі взяли участь рекордна кількість учнів та учениць - майже 18 тисяч! Це спосіб перевірити свої знання та вміння застосувати їх на практиці. А ще - стати частинкою великої спільноти активних знавців та знавиць України.

Вітаємо переможців та учасників!

 

Управління освіти і науки Чернігівської ОДА

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.