Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 16:15:39

Мобільні класи безпеки – допомога у навчанні малечі

30.10.2023   15:44Агенцiя

Завдяки проєкту «Мобільні класи безпеки»,що реалізовується за підтримки Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine спільно з МВС України, ДСНС України та Національною поліцією України маленькі жителі Чернігівщини продовжують отримувати корисні знання та навички.

Сьогодні чернігівські дошкільнята дізналися що робити у разі пожежі та куди телефонувати за допомогою. Чи можна чіпати невідомі речі та предмети та що може трапитися, якщо ігнорувати правила мінної безпеки, на який сигнал світлофора можна переходити дорогу та багато іншої цікавої та корисної інформації.
Але найбільший захват у малечі викликала смуга перешкод, подолавши яку вони могли відчути себе справжніми вогнеборцями під час ліквідації пожежі.
Наостанок рятувальники подарували дітлахам корисну сувенірну продукцію від UNICEF Ukraine та зробили фото на добру згадку.



ГУ ДСНС України у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини