Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 16:48:10

U-LEAD та Фонд "Сміливі відновлювати" відновили вікна у чернігівській школі №3

04.09.2023   10:20Агенцiя

Програма «U-LEAD з Європою» запустила додаткову екстрену підтримку Чернігівської загальноосвітньої школи І-III ступенів №3, яка була пошкоджена внаслідок російської ракетної атаки на центр міста 19 серпня 2023 року.

U-LEAD та Фонд "Сміливі відновлювати" відновили вікна у чернігівській школі №3, що постраждала внаслідок російської ракетної атаки 19 серпня. Зокрема, замінено 33 вікна,12 розбитих склопакетів та додатково відрегульовано вікна задля кращої безпеки та функціональності.

У травні в Чернігові Програма «U-LEAD з Європою» запустила ініціативу «Відновлення місцевих шкіл для стійкості», спрямовану на надання конкретної підтримки відібраним громадам, що потерпали від війни, шляхом фінансування їхніх індивідуальних підходів із відновлення доступу до освіти. Чернігівська школа №3 навесні 2023 року прийняла у своїх стінах делегацію високого рівня зі Служби зовнішньополітичних інструментів Єврокомісії та вразила гостей інноваційністю, безпечними просторами для дітей, цифровізацією та креативністю.

В рамках ініціативи «Відновлення місцевих шкіл для стійкості» саме зараз Фонд «Сміливі відновлювати» ремонтує 12 пошкоджених війною шкіл у Київській, Чернігівській та Харківській областях.

 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини