Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 15:54:20

У Чернігові стартує креативна програма для підлітків “Спільно Кемп” від ЮНІСЕФ та ГО “Культурна платформа Закарпаття”

29.06.2023   21:14Агенцiя

У суботу, 1 липня, у Чернігові відкривається “Спільно Кемп” — літній простір для підлітків і молоді 10-19 років.

Протягом трьох тижнів учасників чекають різноманітні творчі заходи — інтерактивні воркшопи, майстеркласи зі створення мобільного контенту, музичні квартирники, настільні ігри, кіноперегляди.

Проєкт організовано ГО “Культурна платформа Закарпаття” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у співпраці з обласними адміністраціями та місцевими органами влади.

У Чернігові “Спільно Кемп” діятиме у сквері Б. Хмельницького.

“Спільно Кемп” у центрі Чернігова буде відкритий щодня з 12-00 до 20-00. Всі активності направлені на розвиток у молоді конкретних навичок, необхідних для майбутнього: творче мислення, позитивна комунікація, креативна спроможність, емоційний інтелект, уміння працювати в команді та вирішувати конфлікти. Ключові теми Кемпу - екологія, мінна просвіта, безпека, здорове харчування, свідоме громадянство, демократія, емоційний інтелект, уміння працювати в команді, вміння вирішувати конфлікти.

Розклад і реєстрація на “Спільно Кемп” у Чернігові тут. Усі події — безкоштовні.

Протягом року ЮНІСЕФ в Україні спільно з партнерами, Культурною платформою Закарпаття, UMIND, КультФуд та JuniorS, планують відвідати понад 100 українських громад та залучити 100 000 підлітків та молоді задля розвитку нових навичок та знань, що покращить їхню безпеку, фізичне та ментальне здоров’я.

“Спільно Кемп” проводиться вже вдруге. Використовуючи такі креативні практики, як дизайн, режисура, саунд дизайн, акторська майстерність, проєкт покликаний допомогти підліткам творчо самовиражатися і проживати свій емоційний стан.  Минулоріч “Спільно Кемп” об’єднав близько 6 000 місцевих і внутрішньо переміщених дітей із 30 громад Закарпаття.

Дізнатися програму  заходів “Спільно Кемпу” у місті можна на сторінках “Культурної платформи Закарпаття” у  Instagram, Facebook або у Telegram-групі “Спільно Кемпу”. 

ГО “Культурна платформа Закарпаття”,
представництво ЮНІСЕФ в Україні

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.