Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 08:43:03

У школі на Шерстянці вдалося завершити проєкт, розпочатий ще до 24 лютого 2022-го

09.01.2023   17:08Агенцiя

Модернізований харчоблок. Так відтепер виглядає обідня зона в школі на Шерстянці. Тут вдалося закінчити реалізацію проєкту, розпочатого ще до широкомасштабного вторгнення російської федерації на територію України. 

 — З моменту будівництва школи, з 1994-го року як вона почала функціонувати, в їдальню ніхто нічого не вкладав. І, крім фізичного, ще й багато чого морально застаріло. Тому все було повністю змінено та відновлено. Тут відтепер працюватиме обладнання, якого немає в жодній школі. Це як взірець того, що хотілося б робити надалі, — говорить начальник Управління освіти ЧМР Василь Білогура.

Обладнання станом на 24 лютого 2022 року вже було закуплено і знаходилося в школі. І попри те, що навчальний заклад пошкодило російськими снарядами, його все ж вдалося вберегти

    — Звісно були дуже великі переживання у співробітників навчального закладу за його збереження і дякую їм, що все повністю збережено. Сьогодні ми маємо можливість його  встановити і діти будуть ним користуватися,   — висловив слова вдячності начальник Управління освіти.

Модернізувати харчоблок вдалося завдяки співфінансуванню з державного та міського бюджетів.  Тут замінили абсолютно все, починаючи від електропроводки, системи водопостачання та водовідведення і закінчуючи закупівлею нової техніки та кухонного приладдя.

Роботи ще не завершені, тут планують розфарбувати стіни, а сам простір розбити на так звані зони, щоб використовувати  не лише як їдальню, а й, наприклад, місце для зустрічей старшокласників.

Разом з тим, їдальня вже починає працювати.

— З державного бюджету ми отримали 2,7 млн грн на закупівлю обладнання. Ремотні роботи проводилися коштом міського бюджету,  це ще близько 4 млн грн. Разом 6,7 млн грн, — повідомив Василь Білогура.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей 08:31

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.

29 квітня: цей день в Україні і світі

29 квітня: цей день в Україні і світі 08:28

ДЕНЬ 796 РОСІЙСЬКА Агресія - DAY 796 RUSSIAN AGRESSION

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.