Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 02:49:39

Підведено підсумки другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022»

22.12.2022   11:04Агенцiя

Від 05 до 16 грудня відбувся другий тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінаціях «Мистецтво» та «Інформатика».

Вітаємо лауреата та дипломанта другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінаціях «Мистецтво» та «Інформатика»!
Маричевська Юлія Ігорівна, учитель музичного мистецтва Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 14 Прилуцької міської ради Чернігівської області, - лауреат другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінації «Мистецтво».
Юлія Ігорівна важливу роль відводить формуванню ціннісного ставлення до творів мистецтва, розвитку смаків школярів та їх здатності орієнтуватися у мистецькому просторі, що реалізується через активізацію художньо-творчої діяльності, сприймання музичних творів та їх художньо-педагогічний аналіз.
На думку вчителя, опора на знання музичного мистецтва, розуміння сучасних тенденцій його розвитку, орієнтація у стилях і жанрах популярної музики дозволяє їй бути справжнім провідником у безмежному мистецькому середовищі. Її учні отримують задоволення від навчання і з нетерпінням чекають на кожен урок.

Хрол Наталія Петрівна, учитель інформатики загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів фізико-математичного профілю № 12 м. Чернігова, - дипломант всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінації «Інформатика».
Наталія Петрівна – педагог за покликанням, досконало володіє теорією та методикою викладання інформатики. Високий професійний рівень, знання сучасної дидактики дає їй змогу постійно вдосконалювати освітній процес відповідно до сучасних вимог, зробити його цікавим та ефективним. Вона дає учням ґрунтовні знання з інформатики, формує уміння і навички ефективного використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, виховує культуру мислення та основи інформаційної культури, майстерно поєднує доступність й науковість навчання.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.