Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 10:26:02

У Ніжині випускникам вручили «золоті» та «срібні» медалі

20.06.2022   12:39Агенцiя

У понеділок, 20 червня, вручили медалі випускникам-відмінникам з Ніжинської громади. А взагалі цьогоріч закінчили школу 296 випускників. Серед них 35 – медалісти. 28 – золоті, 7 – срібні.

ЗОШ № 10- 6 медалів, ЗОШ № 3- 1, ЗОШ № 7 – 1, 27 - медалісти Ніжинського міського ліцею.

Це точно найскладніший випуск. Цим молодим людям довелося пройти різні випробування - дистанційне навчання, карантин, війну.

Міський голова Олександр Кодола привітав усіх випускників із закінченням навчального року «Легких і успішних вам життєвих шляхів, - звернувся до золотих та срібних зірочок міста голова О. Кодола, - Нехай ваші мрії та наміри будуть реалізовані. Сьогодні непрості часи та попри все, життєві цінності лишаються незмінними. Вручаємо заслужені нагороди. Медаль - це перший успіх. Далі - ще більше праці. Праці заради Українського Майбутнього!

Начальник управління освіти Валентина Градобик, - звертаючись до юні, наголосила: «Ви не просто випускники, ви діти, які у непрості часи для країни та кожного з нас - зібрали силу волі «в кулак» та стали найкращими з кращих. Бажаю ніколи не втрачати віру в себе, завжди мати прагнення, йти до мети. Ви наше майбутнє, а ми ваша підтримка, здоров’я, терпіння, удачі вам шановні. Досягайте і не бійтеся труднощей. Йдіть вперед, вірте в себе, а ми віримо у вас, в успішне майбутнє нашої країни. Слава Україні!»

Ніжин.Сіті

Останні новини Чернігівщини

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини