Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 28 квітня, 15:22:56

У Гончарівській ОТГ відкрили оновлений дитячий садок

02.02.2022   10:22Агенцiя

Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти.

Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність незалежно від місця проживання, матеріального забезпечення, соціального походження – одне із основних завдань місцевої влади.

1 лютого в селі Слабин Гончарівської територіальної громади після ремонту відновив роботу дошкільний підрозділ комунального навчального закладу «Слабинська загальноосвітня школа І–ІІ ступенів».

Відтепер 13 дошкільнят із сіл Слабин та Якубівка перебуватимуть у комфортному оновленому приміщенні, користуватимуться зручними меблями, матимуть майданчик для ігор. Відремонтовано дошкільний підрозділ було за кошти місцевого бюджету.

Завітали сьогодні до навчального закладу й голова Чернігівської обласної ради Олена Дмитренко, голова облдержадміністрації В’ячеслав Чаус, Гончарівський селищний голова Віталій Рудник, депутати обласної ради Іван Дементов та Дмитро Іванов, представники Чернігівського району, меценати.

Керівники привітали працівників дошкільного закладу, побажали всім здоров’я, миру, добра та злагоди, а також оглянули затишні дитячі кімнати.

У оновленому дитячому садочку обладнано яскраві ігрові кімнати, де малеча із задоволенням гратиметься та навчатиметься. Облаштовано зручні і комфортні спальні та роздягальні. Крім того, на території дитячого дошкільного закладу з’явився новий ігровий майданчик.

 
Відділ інформаційного забезпчення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.