Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 14:13:24

Рятувальники навчають дітей безпечній поведінці у побуті

25.10.2021   08:27Агенцiя

20 жовтня фахівці Чернігівського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області завітали до учнів 5-го класу спеціалізованої загальноосвітньої школи № 2 І-ІІІ ступенів в обласному центрі.

Метою заходу було ознайомлення дітей з правилами безпечної поведінки у різних життєвих ситуаціях, при користуванні побутовими та пожежонебезпечними предметами.
Рятувальники розповіли учням про пожежі та надзвичайні події, які трапляються за участі дітей, наводили приклади найпоширеніших надзвичайних ситуацій, що можуть трапитись у побуті, на відпочинку та у повсякденному житті, розповіли, як потрібно діяти у разі виникнення тієї чи іншої надзвичайної події та до кого звертатися у разі її виникнення. Наглядно продемонстрували дітям порядок використання вогнегасників та їх види. Особливу увагу звернули на правила безпеки під час виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів. Діти уважно слухали рятувальників та задавали безліч запитань, на які отримали змістовні відповіді.
Наостанок зустрічі співробітники Служби порятунку «101» вручили всім присутнім тематичні листівки з правилами безпечної поведінки.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини