Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 18:17:11

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області відбулась зустріч зі студентами «Чернігівської політехніки»

17.09.2021   14:21Агенцiя

Працівниками управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС у Чернігівській області проведено зустріч зі студентами Національного університету «Чернігівська політехніка» за спеціальністю «облік і оподаткування». На зустріч з податківцями прийшли другокурсники та третьокурсники які в майбутньому прагнуть себе реалізувати саме на державній службі.

У зустрічі взяла участь заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Ольга Корнієвська.  Вона розповіла студентам про становлення та розвиток податкової служби, її транспарентність, повідомила про запровадження одноразового добровільного декларування доходів громадян, розкрила студентам основні напрями роботи підрозділів, та наголосила на важливості співпраці з платниками податків.
Знання  основ податкової системи необхідно кожному громадянину. Саме тому здобута спеціальність є важливою цеглиною у майбутньому житті, - зазначила Ольга Корнієвська.

З метою залучення потенційних працівників,  формування позитивного іміджу  ДПС  як престижного роботодавця, в. о. начальника управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Тетяна  Путинцева розповіла про правила вступу на державну службу та порядок проведення конкурсу.  Начальник відділу розвитку персоналу управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Ольга Хмелевська представила посібник для державного службовця «Зручнобук» та розповіла про процес адаптації новопризначених працівників ДПС.
Для ознайомлення із практичною роботою фахівців податкової служби студенти відвідали Центр обслуговування платників Чернігівської ДПІ. Із роботою найбільшого в області Центру ознайомив молодь начальник Чернігівської державної податкової інспекції  Олег Шуба.
Податківці презентували своїм гостям власну друковану продукцію.
Слід відзначити, що студенти активно цікавилися як можливістю проходження практики та працевлаштування в органах ДПС, так і ділилися думками щодо діючої системи оподаткування.

            Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.