Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 22:36:35

Навчання для редакторів та журналістів локальних медіа

24.07.2021   18:06Агенцiя

У рамках проєкту «Підтримка локальних медіа у Чернігівській області» громадська організація «Асоціація регіональних ЗМІ» запрошує редакторів та журналістів місцевих ЗМІ регіону (друковані, он-лайн, радіо та ТБ-канали) пройти навчання із підвищення професійної майстерності.

Орієнтовна тематика:

  • огляд стану та перспектив медіа ринку у Чернігівській області;
  • просування ЗМІ на суміжних платформах;
  • пошук нового контенту;
  • як писати про децентралізацію та проєвропейські реформи;
  • як писати про місцевий бюджет та залучення громадян до управління справами на місцевому рівні.

За рахунок організатора покриваються такі витрати: проїзд до місця проведення тренінгу (Чернігів) і у зворотному напрямку (квитки на автобус, компенсація за пальне – за наявності підтверджуючих документів), харчування, проживання.

Навчання відбудеться 13-14 серпня 2021 року у Чернігові. Місце буде повідомлено додатково особисто кожному учаснику (електронною поштою чи телефоном), який пройде відбір.

УВАГА! Обов'язкова умова участі – по завершенню тренінгу підготувати 2 тематичні матеріали, тема узгоджується з ментором проєкту. Матеріали готують на гонорарній основі. У фіналі проєкту автори кращих матеріалів отримають цінні подарунки.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити реєстраційну анкету за посиланням: https://forms.gle/pz8KYm4u4SsKyj9x9 

Більше про проект ТУТ.

* * *

Проєкт реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Матеріали, підготовлені у рамках проєкту, є відповідальністю ГО «Асоціація регіональних ЗМІ».

Останні новини Чернігівщини

Троє ветеранів з Чернігівщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:24

3 ветеранських бізнеси з Чернігівщини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала незалежна експертна комісія.

“Музичний всесвіт Ференца Ліста” 12:19

Відомі українські піаністи Аліна Романова і Артем Ляхович 28 квітня 2024 року продемонстрували чернігівський публіці “Музичний всесвіт Ференца Ліста”.

 Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка

Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка 12:14

Нагальними потребами деокупованих громад є розвиток і відбудова. Так вважає сільська голова села Іванівка Чернігівської обл. Олена Швидка.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.