Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:15:01

Шляхом конкурсу обрано ще трьох керівників навчальних закладів у Чернігові

17.06.2021   11:39Агенцiя

Відбулася друга черга захистів перспективних планів у конкурсі на заміщення вакантних посад директорів чернігівських шкіл.

16 червня комісія визначалася з майбутніми директорами НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – інформаційно – технологічний ліцей № 16» і загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №18 та №34.

За результатами конкурсу на посаду керівника ЗОШ №34 було переобрано нинішнього директора цієї школи Носача Олександра Борисовича, у ЗОШ №18 директором було обрано Хоменко Ірину Миколаївну, а школу-ліцей № 16 тепер очолить Докіна Наталія Юріївна.

Від імені всієї конкурсної комісії її голова Олександр Ломако привітав переможців відбору і побажав їм плідної праці.

Конкурси серед претендентів на посади керівників семи закладів загальної середньої освіти проходть у Чернігівській міській раді цього  тижня. Обираються директори загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 5, № 14, № 18, № 34, загальноосвітньої школи І ступеня № 36 і комунальних закладів «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – інформаційно – технологічний ліцей № 16» та «Чернігівський навчально – реабілітаційний центр № 1» Чернігівської міської ради.

Після вивчення конкурсною комісією поданих претендентами документів, мотиваційних листів і перспективних планів розвитку навчального закладу до участі в конкурсному відборі на посади керівників цих закладів допущено 14 кандидатів.

Довідково: перший конкурс на посади директорів шкіл у Чернігові відбувся в 2017 році. Відтоді вакансії на ці посади заповнюються тільки через такий відбір.

Рішення Чернігівської міської ради від 17.08.2017 року № 22/VII-15 «Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників навчальних закладів системи загальної середньої освіти міста Чернігова, що належать до комунальної форми власності»

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.