Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:09:22

Випускники другої інкубаційної програми для підприємців-початківців презентували свої проєкти

17.06.2021   09:54Агенцiя

16 червня в Агенції регіонального розвитку Чернігівської області відбулась презентація бізнес-проєктів другої Інкубаційної програми Центру підтримки підприємництва, інновацій та стартапів Business Hub Chernihiv Region.

До заходу долучилися Олександра Хомик, директор Департаменту економічного розвитку, Дмитро Іванов, голова наглядової ради Агенції Регіонального розвитку області, Костянтин Іванов, президент Чернігівської регіональної торгово-промислової палати, представники бізнесу, ментори та викладачі.

 - Завдяки інкубаційній програмі у підприємців-початківців з’явилася можливість отримати необхідну допомогу у створенні власного бізнесу, пройти навчання, скористатися послугами коворкінгу та лабораторії-майстерні, отримати консультативну, менторську підтримку, - зазначила Олександра Хомик, вітаючи присутніх.

Десять учасників програми протягом двох з половиною місяців вчилися теорії ведення бізнесу, отримали консультацію та всебічну підтримку у створенні власної справи на всіх етапах розвитку: від розробки ідей до комерціалізації.

Проєкти, представлені випускниками програми, різносторонньо відображають тенденції сучасності у веденні бізнесу.  Це і майстерня виробів ручної роботи зі шкіри, металу та дерева, і інтерактивна книга з елементами тіньового театру тіней та AR технології. Учасниця програми представила і соціально важливу ідею – створення зручного одягу для людей з інвалідністю, що прикуті до візка. Інші цікаві проєкти: еко - кафе зі здоровими, корисними та смачними стравами «Природна їжа»; виробництво та продаж крем-меду різних смаків, горіхових паст, варення та благодійний кешбек у фонд улюбленого міста.

 - ОДА сприятиме реалізації напрацьованих проєктів та надаватиме всебічну підтримку підприємцям – початківцям. Плануємо цього року провести ще одну інкубаційну програму, а також започаткувати акселераційну програму, яка передбачатиме масштабування реалізації бізнес-ідей, підвищення кваліфікації, формування нових навичок та розбудову зав’язків у середовищі підприємців, - поділилася планами на майбутнє Олександра Хомик.

Також учасники отримали сертифікати про завершення навчання та подарунки.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини