Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:51:31

У Чернігові триває конкурсний відбір на посади директорів семи шкіл

16.06.2021   13:37Агенцiя

У Чернігівській міській раді розпочалися конкурси серед претендентів на посади керівників семи закладів загальної середньої освіти.

А саме, обираються директори загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 5, № 14, № 18, № 34, загальноосвітньої школи І ступеня № 36 і комунальних закладів «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – інформаційно – технологічний ліцей № 16» та «Чернігівський навчально – реабілітаційний центр № 1» Чернігівської міської ради.

Після вивчення конкурсною комісією поданих претендентами документів, мотиваційних листів і перспективних планів розвитку навчального закладу до участі в конкурсному відборі на посади керівників цих закладів допущено 14 кандидатів.

Сьогодні, 15 червня, всі вони пройшли письмове тестування на знання вимог нормативних документів і психологічну готовність до роботи на посаді керівника навчального закладу.

Сьогодні ж відбулися публічні захисти перспективних планів розвитку навчального закладу кандидатами на посади директорів перших двох шкіл - №5 і №14. На обидві посади було по два претенденти. Відповідно до рішення конкурсної комісії, переможцями конкурсного відбору визнані:

По школі № 5 – Ткаченко Наталія Миколаївна, завуч 35-ї школи;

По школі №14 – Слєсаря Бориса Володимировича, нинішній директор цієї школи.

Оголошуючи результати, голова конкурсної комісії секретар міської ради Олександр Ломако зазначив, що достойними були всі кандидати. У кожного цікаві презентації, свіжі думки.
- Єдине, чому ми віддали перевагу Борису Володимировичу і Наталії Миколаївні – і це думка не тільки моя, а й усієї комісії – досвід. В умовах трансформації освітньої мережі, коли треба знати колектив, треба знати що робити і чітко спрямовувати у правильному напрямку - досвід, мабуть, виходить на перше місце. Але насправді амбіції і мотивація інших претенденток, бажання брати участь у конкурсі і працювати на цій посаді – це дуже позитивно. Тому не зупиняйтеся, обов’язково продовжуйте працювати над особистим розвитком, набувайте досвіду – і  переконаний, що в наступні роки ми вас побачимо на наступних конкурсах. Прохання не опускати руки, - звернувся він до учасників.

Від імені комісії Олександр Ломако привітав переможців відбору і побажав їм плідної праці.

Довідково: перший конкурс на посади директорів шкіл у Чернігові відбувся в 2017 році. Відтоді вакансії на ці посади заповнюються тільки через такий відбір.

Рішення Чернігівської міської ради від 17.08.2017 року № 22/VII-15 «Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників навчальних закладів системи загальної середньої освіти міста Чернігова, що належать до комунальної форми власності»

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини