Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:36:48

Складали Присягу на відданість Українському народові

03.10.2020   18:20Агенцiя

3 жовтня на плацу головного корпусу Академії Державної пенітенціарної служби складали Присягу на відданість Українському народові курсанти 1-го навчального курсу.

Цьогоріч церемонія відбувалася в умовах карантину, а відтак за участі невеликої кількості людей із дотриманням усіх санітарних норм.

«Присягнувши на вірність народові, Ви взяли на себе високі зобов’язання, і стали безпосередньо причетними до долі своєї країни. Упевнений, що кожен з Вас буде сумлінно виконувати свій службовий обов'язок в ім'я збереження добра, миру і спокою в Україні. Професія, яку ви обрали, вимагає бути сильними не тільки тілом, але й духом. Кожен день робіть все від вас залежне, а іноді і не залежне для того, щоб ставати кращими, розвиватися й удосконалюватися», – такими словами привітав курсантів ректор Академії ДПтС Олексій Тогочинський.

Під час урочистої церемонії Присягу на відданість Українському народові склали 107 курсантів, серед яких 52 дівчини.

За традицією, після привітань на знак вшанування пам`яті загиблих воїнів першокурсники поклали квіти до меморіальних стел загиблим учасникам антитерористичної операції та Героям Небесної Сотні.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини