Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 14 травня, 20:46:24

Про налагодження взаємодії державних органів та орг...анів місцевого самоврядування з громадськістю...

18.09.2020   11:44Агенцiя

Про налагодження взаємодії державних органів та органів місцевого самоврядування з громадськістю у процесі формування й реалізації державної та регіональної політики говорили 17 вересня в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації кадрів під час дистанційного навчання.

У ході навчання Ірина Мироненко, начальник відділу взаємодії з громадськими об’єднанями управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА, та Валентина Сапон, головний спеціаліст відділу взаємодії з громадськими об’єднаннями управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА, розповіли посадовцям про загальні принципи проведення консультацій з громадськістю та особливості планування й звітування щодо проведення консультацій з громадськістю, навели практичні приклади.

Під час візуалізованої лекції-бесіди Ірина Соронович, завідувач сектору забезпечення доступу до публічної інформації апарату ОДА, закцентувала увагу на головних аспектах питання забезпечення доступу до публічної інформації органами місцевої влади.

Наостанок Оксана Стельмах, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, розповіла учасникам про особливості залучення громадян до участі у прийнятті рішень на прикладі як органів виконавчої влади, так і органів місцевого самоврядування.

Чернігівський центр підвищення кваліфікації

Останні новини Чернігівщини

Головне управління ДПС у Чернігівській області закликає підприємців не піддаватись на провокації шахраїв

Головне управління ДПС у Чернігівській області закликає підприємців не піддаватись на провокації шахраїв 15:18

До Головного управління ДПС у Чернігівській області надходить інформація від суб’єктів підприємницької діяльності про те, що до них телефонують невстановлені особи (зокрема з телефонних номерів: 0988736664, 0686921727), які представляються працівниками Головного управління ДПС у Чернігівській області, та шахрайським шляхом намагаються виманити гроші.

Поліція розслідує обставини ДТП з травмованими в Корюківському районі 10:21

Вчора близько 9-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на трасі «Чернігів-Мена-Сосниця-Гремʼяч» сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали люди.

Кількість вакансій зростає

Кількість вакансій зростає 10:18

Про це повідомляють у обласній службі зайнятості. За словами її очільниці Людмили Ключник, у січні-квітні поточного року служба зайнятості мала 3,6 тис. пропозицій від роботодавців області (з них 2,8 тис. подані цьогоріч) - це вже на 59% більше минулорічного показника.

Крістіна Опанасенко здобула бронзову нагороду на Кубку Європи з дзюдо серед кадетів (U-18) 10:07

Маємо приємну звістку з азербайджанського міста Гейгель, де цими вихідними проходив Кубок Європи з дзюдо серед кадетів (U-18).

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 загибель на водних об’єктах, 2 аварійні ситуації на мережах життєзабезпечення, 2 дорожньо-транспортні пригоди, 4 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждало.