Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:24:25

Про місцеві фінанси, податки і збори, тендерні процедури та інші важливі управлінські рішення...

02.05.2020   11:46Агенцiя

Про місцеві фінанси, податки і збори, тендерні процедури та інші важливі управлінські рішення йшлося під час консультації для представників Варвинської селищної ради, яку проводили Ірина Кудрик, директорка ULEAD Чернігівський регіональний офіс, та Олександр Мельник, радник з питань муніципальних фінансів та управління Чернігівського РО.

У онлайн-консультації взяли участь Валентина Саверська-Лихошва, Варвинський селищний голова, та інші посадові особи місцевого самоврядування селищної ради.

Експерти надали роз'яснення щодо змін у законодавстві щодо місцевих податків у 2020 році та повноважень ради щодо встановлення місцевих податків і зборів. Також розглянули можливості зменшення ризиків втрат місцевого бюджету в період карантину та питання комунікацій та інформаційно-роз'яснювальної роботи з великими платниками податків.

Представників селищної ради цікавили питання створення та регулювання діяльності юридичних осіб, а також питання надання соціальних послуг на території громади, управлінські рішення для оптимізації діяльності підрозділів та структур ради.

Також під час консультації розглянули питання змін до законодавства про публічні закупівлі. Олександр Мельник надав роз'яснення щодо проведення спрощених та допорогових закупівель, що вимагає закон стосовно уповноваженої особи: навантаження, освіта, посада, тощо.

ULEAD Чернігівський регіональний офіс

Останні новини Чернігівщини

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.

23 квітня: цей день в Україні і світі

23 квітня: цей день в Україні і світі 09:06

ДЕНЬ 790 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 790 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини